1.6.E.7 - Erhvervsområde ved Herredsvej i Vejle

• Bebyggelsesprocent

90% beregnet ud fra området som helhed

• Max. antal etager

Grunde må ikke udstykkes mindre end 8000 m².

• Opholdsarealer

På grund af områdets beliggenhed tæt ved motorvejen stilles der ikke krav om udendørs opholdsarealer.

fastlægges til regionale erhvervsformål uden behov for udendørs oplag eller udstilling, men med udpræget facadebehov mod motorvej og regionale veje, såsom transport- og logistikvirksomheder, liberalt erhverv, lager- og engroshandel, lettere fremstillingsvirksomheder samt servicevirksomheder som kursus- og konferencefunktioner, hotel, uddannelse og forskning. Der må ikke drives handel med dagligvarer eller anden detailhandel inden for området.

I relation til miljølovgivningens retningslinier vedr. ekstern støj fra virksomheder skal området betragtes som områdetype 2. Området er udpeget som drikkevandsinteresseområde og lokalplaner skal indeholde bestemmelser, der sikrer mod forurening. Ved byggetilladelse til bygge- og anlægsarbejder inden for drikkevandsområdet, vil der blive stillet særlige vilkår for at sikre mod forurening af grundvandsressourcer.